VSGF/JAIK kommunmästare i Mörlunda

Det blev VSGF/JAIK som gick segrande ur 2007 års Kommunmästerskap i Hultsfred Kommun, som avgjordes i Mörlunda på lördagen. VSGF/JAIK vann tre och spelade två oavgjorda matcher och hamnade på samma poäng som Målilla, men med bättre målskillnad.

Under lördagen avgjordes Hultsfred Kommunmästerskap i Mörlunda, detta för andra året i rad. I år deltog samtliga sex lag från Hultsfred Kommun och titelförsvarare var SK Lojal. De kunde dock inte upprepa fjolåret seger – i stället var det VSGF/JAIK som drog det längsta strået och vann 2007 års kommunmästerskap.

Det började för VSGF/JAIK med en 1-0-seger mot hemmalaget Mörlunda, efter att Jon Laneborg satt en straff när Robin Paulsson fälldes. Målet var det enda i den 20 minuter långa matcher och turneringen startade med tre poäng för VSGF/JAIK. I näst match väntade Hultsfred FK och det mötet slutade 1-1, efter att Sedin Selimovic nickat in VSGF/JAIK:s mål.

Tillbaka i VSGF/JAIK var Jimmie Svensson, som har arbetat utomlands under hela våren. I den tredje matchen mot Lojal visade Jimmie att takterna satt i, när han gjorde både 1-0 och 2-0. Sedin Selimovic satte sedan ett mål och VSGF/JAIK vann med 3-0. Därefter blev det seger mot IF Hebe med 2-1, målskyttar var David och Robin Paulsson. Detta gjorde att inför den avslutande matchen mot Målilla var det just mellan VSGF/JAIK och Målilla det stod om vilket lag som skulle ta hem titeln. Oavgjort räckte för VSGF/JAIK och det var just vad det blev – 0-0 slutade matchen och tack varje fler gjorda mål (VSGF/JAIK gjorde sju totalt och Målilla fem) var det VSGF/JAIK som stod som slutsegrare i 2007 års kommunmästerskap.

För VSGF/JAIK var det ett bra formbesked inför omstarten på serien, som spelas mot Skede den 10 augusti. Hela laget stod för en stark insats i Mörlunda med extra plus till ett antal spelare.

Resultat Kommunmästerskapet 2007
SK Lojal – Målilla GoIF 0-1
Hultsfred FK – IF Hebe 0-1
Mörlunda GIF – VSGF/JAIK 0-1
Målilla GoIF – Hultsfred FK 1-0
IF Hebe – SK Lojal 1-0
Mörlunda GIF – Målilla GoIF 0-0
VSGF/JAIK – Hultsfred FK 1-1
SK Lojal – Mörlunda GIF 0-1
Målilla GoIF – IF Hebe 3-0
VSGF/JAIK – SK Lojal 3-0
Hultsfred FK – Mörlunda GIF 1-0
IF Hebe – VSGF/JAIK 1-2
SK Lojal – Hultsfred FK 0-1
VSGF/JAIK – Målilla GoIF 0-0
Mörlunda GIF – IF Hebe 0-1

Följande spelare deltog för VSGF/JAIK
Viktor Lövgren, Anes Mulisic, Mattias Andersson, Marcus Andersson, Fredrik Johansson, Jon Laneborg, Percy Tiderman, Sedin Selimovic, Robin Olzon, David Paulsson, Robin Paulsson, Fredrik Rosén, Roberth Sundberg, Sanel Selimovic, Jimmie Svensson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>