B-laget tappade 3-0 och tre poäng

VSGF/JAIK gick fram till 3-0 hemma mot Vimmerby C i reser B och såg ut att ha kontroll på matchern. Men laget tappade allt och förlorade med 3-4.

VSGF/JAIK B – VIMMERBY IF C 3-4 (3-1)

Målskyttar, VSGF/JAIK: Haris Jasarevic, Sedin Selimovic, Viktor Lövgren

I en uppskjuten match, Virumsvallen var vattensjuk i tisdags, mötte VSGF/JAIK B Vimmerby IF C. Matchen var den första efter att serien vände, men samtidigt också den sista innan sommaruppehållet. VSGF/JAIK började klart bäst och spelade riktigt bra i den första halvleken. Man var klart bättre och styrde och ställde. 1-0-målet gjorde Haris Jasarevic och Sedin Selimovic utökade till 2-0. A-lagsmålvakten Viktor Lövgren spelade för dagen ute och såg till att göra 3-0 i den första halvleken. Målet var ett riktigt kanonskott från ena hörnflaggan. Så långt var allt bra, men efter 3-0-målet tappade VSGF/JAIK av och Vimmerby fick in en reducering före halvtid.

Något mystiskt hände med VSGF/JAIK, som helt la av med att spela fotboll och detta gjorde att Vimmerby kunde reducera ytterligare en gång, till 3-2 i den andra halvleken. Efter det var det totalt färdigspelat från VSGF/JAIK:s sida och Vimmerby kvitterade till 3-3. Målet kom på en straff, som enligt VSGF/JAIK var ytterst tveksam. Det oavgjorda läget såg ut att hålla matchen ut, men på matchens sista spark satte Vimmerby 4-3 på en hörna och domaren blåste av direkt efteråt. Vimmerby vände till 4-3-seger – riktigt tungt för VSGF/JAIK.

Matchen var alltså den sista före sommaruppehållet och serien återupptas för VSGF/JAIK, som ligger fyra, med hemmamatch mot B.O.IF. Beröm i VSGF/JAIK för dagen till Sedin Selimovic och Haris Jasarevic, både för deras insatser i den första halvleken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>