Med Svea stödjer du VSGF:s framtid

Med hjälp av ditt spelkort och via SVEA kan du registrera dig för den nya föreningssatsningen SVEA, där en del av din insats tillfaller den förenings ungdomssektion du så önskar.

VSGF/JAIK P15 firar målSvenska Spel har gjort en satsning där 50 miljoner årligen kommer att delas ut till föreningslivet i landet. Du har fått vara med och bestämma hur summan ska fördelas hos de klubbar som registrerat sig hos SVEA. Med ditt spelkort väljer du som kund vilken förening som ska stöttas.

Virserums SGF fick ett tillskott tidigare i höstas och hoppas nu kunna få fler anslutna supportrar det kommande året.
− Vi brinner för svensk idrott och vet att våra kunder har ett lika starkt engagemang som vi. Därför är vi glada att över SVEA, som ger kunderna möjligheten att direkt stödja sin idrott eller favoritförening. En av drivkrafterna bakom SVEA är främst att stötta ungdoms- och breddidrotten. Vi vill stärka vår relation till svensk idrott ännu mer och samtidigt bidra positivt till Sveriges idrottsföreningar, säger Svenska Spels VD Lennart Käll.

Här ansluter du dig: http://www.svenskaspel.se/svea/

Kort om SVEA:

  • Sedan 1 oktober 2012 har svenska idrottsföreningar haft möjlighet att ansluta sig till SVEA.
  • Föreningen ansluter sig på http://www.svenskaspel.se/svea/partner, i mobilen eller en dator.
  • För att ansluta sig måste föreningen vara medlem i RF och ha ett organisationsnummer.
  • Första poängperioden startade 1 oktober 2012 och pågick till 30 september 2013.
  • Vilken summa varje förening i slutändan får är direkt kopplat till hur många poäng föreningen fått under året. Utbetalningen görs i oktober varje år, med start oktober 2013.
  • Alla som har Spelkortet kan valfritt välja någon av de föreningar som har anslutit sig till SVEA. RF har idag cirka 20 000 föreningar. Svenska Spel har cirka 1,3 miljoner aktiva Spelkortskunder.
  • Via Spelkortet får kunder tillgång till vinstbevakning och spelansvarsverktyg som t ex veckobudget på nätet och verktyget Playscan som uppmärksammar kunden på osunda förändringar i spelbeteendet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>