Inför årsmötet: Förslag om ny föreningsstruktur i Virserums SGF

Inför det stundande årsmötet i Virserums SGF har föreningens vice ordförande Tobias Nilsson inkommit med en motion om att förändra föreningens struktur och organisation.

Virserums SGF står inför en utmanande framtid då antalet ideellt engagerade i föreningen har minskat drastiskt de senaste åren. De senaste åren har föreningen upplevt problem med att besätta samtliga poster i den nuvarande organisationsformen med en styrelse för respektive sektion samt en överordnad huvudstyrelse.

Föreningens vice ordförande Tobias Nilsson har inför det kommande årsmötet inkommit med en motion om att förändra föreningens struktur för att hitta ett mer effektivt arbetssätt i föreningen. Förslaget går i korthet ut på att ta bort sektionsstyrelserna och istället arbeta med respektive idrott i arbetsgrupper under en enda beslutande styrelse. Utöver de idrottsliga arbetsgrupperna bildas även arbetsgrupper med andra ansvar inom föreningen. Syftet är att förenkla och öka möjligheterna till samarbete mellan idrotterna.

Läs hela motionen i pdf-format:

Motion till årsmöte Virserums SGF, Tobias Nilsson (pdf, nytt fönster)

Årsmötet i Virserums SGF hålls den 16 juni kl 18:00 på Virumsvallen. Eftersom mötet kommer att avgöra en viktig del för föreningens framtid hoppas huvudstyrelsen i VSGF på en mycket god uppslutning från föreningens medlemmar.

En reaktion på ”Inför årsmötet: Förslag om ny föreningsstruktur i Virserums SGF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>