VSGF firade 100 år med jubileumsmiddag

jubileum_laneborghane
VSGF/JAIK-förbrödning. Christer Laneborg (till vänster) konstaterade att Virserums SGF och Järnforsens AIK har ett mycket fint samarbete inom fotbollen och omfamnade sedan VSGF:s ordförande Hans-Erik Karlsson.

Under lördagen firade Virserums SGF föreningens 100-årsjubileum, med en stor jubileumsmiddag på Dackestop i Virserum. Det blev en trevlig afton både med båda tidigare och nuvarande aktiva i föreningen.

Hela 2009 har varit ett enda långt jubileumsår för Virserums SGF och som en av höjdpunkterna har givetvis lördagens jubileumsmiddag varit. Till denna var tidigare aktiva eldsjälar inom föreningen samt dagens aktiva styrelseledamöter, ungdomsledare och andra ledare och funktionärer i föreningen inbjudna. Dessutom var även närliggande föreningar inbjudna och många av dessa var närvarande och deltog i firandet.

Det blev en mycket trevlig afton, med nostalgi och minnen och mycket prat om VSGF:s dåtid och framtid. Virserums SGF är en anrik förening men som också har en intressant framtid och lördagskvällen blir mycket minnesvärd för hela föreningen.

jubileum_kiraberg
Hultsfreds Kommunalråd Kira Berg höll tal om föreningarnas och framförallt VSGF:s roll i kommunen och överräckte sedan en gåva på 5000 kronor till VSGF.

jubileum_arnejonasson
Arne Jonasson från Smålands FF talade om att VSGF är ett lysande exempel på en förening i varje bygd och överräckte Smålands FF:s stora glasskål till 100-årsjubilerande föreningar.

Virserums SGF vill tacka alla er nuvarande och tidigare aktiva inom föreningen som gjorde jubileumsmiddagen till ett riktigt minnesvärt firande av VSGF:s 100-årsjubileum.

Vi tackar också för de fina gåvor och presenter som överräcktes från föreningar och organisationer i samband med jubileumet. Se lista på samtliga som uppvaktade VSGF här!

Tack också till alla er som under hela 2009 har varit med och firat jubileumet.

Se även:
» Fler bilder från jubileumsmiddagen på clerkefors.se

En reaktion på ”VSGF firade 100 år med jubileumsmiddag

  1. Tack för en mycket trevlig fest.

    God mat i kombination med en välplanerad tillställning gjorde 100-årsfirandet till en minnesvärd kväll.

    Vi bugar och tackar VSGF och önskar all lycka i framtiden.

    Dennis och Ing-Marie Johansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>