Sista matchen med gänget

Sista matchen för säsongen  slutade med en klar 7-2 seger borta mot Diö.

Trots ett kraftigt manfall på hela 5 spelare så kunde vi med hjälp av 3 st inlånade  U12 spelare vinna matchen på ett säkert sätt. Mycket bra spel i stort sett hela matchen. Extra plus till Sebastian ”battan” Idemark för några fenomenala räddningar när matchen stod och vägde. Våra övriga ordinarie spelare förtjänar naturligtvis massor med beröm också.

Att avsluta säsongen på ett bra sätt ger alltid en skön känsla inför nästa säsong och kanske påverkas någon spelare att satsa lite extra och träna hårdare. För egen del slutar jag som tränare men jag hoppas att alla spelare fortsätter och ger hockeyn en chans några år till. Det handlar mycket om att ha rätt inställning och lägga ner den tid det behövs för att bli en bra hockeyspelare.  Eller som Hockeykonsulten Ottosson sa, lämna bekvämlighetszonen, dvs testa gränserna för vad man klarar av. Det är först då ni kan hitta er verkliga potential. Det kräver ju också ett helt annat tänk hos många av er.

Slutligen vill jag  säga att ni har varit ett härligt gäng att samarbeta med. Inte minst den här säsongen då vi verkligen hade  oddsen emot oss och till sist lyckades göra det till något bra. Vi slutade 3:a i Serien, före bl.a  Åseda, som vi för övrigt har  plusstatistik på den här säsongen.  Och vem minns inte mirakelvändningen till 6-5 hemma mot dem. Tack alla spelare och lycka till i fortsättningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>