Värdemätare inför hösten i Vetlanda

VSGF/JAIK återupptar i morgon torsdag matchandet då laget slipar på formen inför omstarten i serien med match mot Hvetlanda GIF. Matchen spelas på Heds Arena i Vetlanda.

VSGF/JAIK har inte hat något träningsuppehåll under sommaren utan tränat på i vanlig ordning och de spelare som har varit hemma under sommaren har tränat på. I tisdags började dock träningen på allvar igen och med god uppslutning på träningen så känner sig VSGF/JAIK laddade för att starta om matchspelandet igen.
– Vi hade bra träning med mycket folk och hög intensitet, det kändes verkligen som att killarna ville igen efter sommaren, så nu ska det blir kul att spela match igen, säger tränaren Jimmy Nilsson.

Glädjande är att tidigare skadade Jacob Paulsson är frisk efter sitt nyckelbensbrott och är åter i spel och finns med i truppen mot Hvetlanda GIF. VSGF/JAIK åker med 17 spelare, men saknar bland annat Mats Andersson, Jimmy Svensk och Martin Hultman av olika skäl.

Motståndarna Hvetlanda GIF är tvåa i division 4 NV och har övertygat under våren och blir en svår utmaning för VSGF/JAIK på konstgräset på Heds Arena.
– Det ska bli intressant att möta ett topplag som GIF är med flera unga och duktiga spelare. Sen är inte det viktigaste att slå GIF, det är viktigare att vi lyckas med vad vi vill och att vi hittar rätt i vår grunduppställning, så resultatet spelar mindre roll. Men det är klart att man alltid vill vinna, speciellt när man är från Vetlanda, säger Jimmy Nilsson.

Matchen startar klockan 19:15 på Heds Arena i morgon torsdag och om du inte redan har börjat marknadsfirandet kan en resa till Vetlanda vara att rekommendera på torsdagskvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>