Stort bottennapp av VSGF/JAIK mot Sävsjö

Katastrof är ett starkt ord när det gäller division fyra-fotboll men det ligger nära till hands för att beskriva VSGF/JAIK:s insats mot Sävsjö FF.
– Alla i laget, inklusive jag, ska skämmas, säger tränaren Michael Johansson efter 0-2-förlusten.

SÄVSJÖ FF – VSGF/JAIK 2-0 (1-0)

Laget: Kenneth Olsson – Marcus Andersson, Jakob Paulsson, Fredrik Johansson, Tom Frödeberg – Elias Löfquist, Anes Mulisic, John Edegbe – David Paulsson, Robin Paulsson, Olof Arvidsson
Avbytare: Daniel Rönning, Adis Mulisic

Jumbon i division fyra, Sävsjö FF, hade inte vunnit en enda match före dagens drabbning mot serieledande VSGF/JAIK. Därför var det mycket överraskande när ett svagt VSGF/JAIK förlorade matchen med 2-0.
– Allt vi har byggt upp under våren där vi kämpade för varandra som ett lag är helt bortblåst, suckar tränaren Michael Johansson.

VSGF/JAIK gjorde genomgående en dålig match, men ska givetvis besegra ett lag som Sävsjö om man vill vara med i toppstriden i serien. Det gjorde man inte och VSGF/JAIK stod för ett av de största bottennappen på mycket länge. VSGF/JAIK gick dessutom mållösa av planen för andra matchen i rad, mot ett lag som tidigare i serien släppt in 74 mål.
– Jag fatttar ingenting vad det är som har hänt med spelet som vi har tränat in i ett och ett halvt år. Vi måste ta i med hårdhandskarna för att vända det här, för den här förlusten är pinsam.

VSGF/JAIK tappade serieledningen till IFK S/RIF, men har chansen att återta denna i hängmatchen mot Gunnebo, som spelas på torsdag klockan 18:15, på bortaplan.
– Vi ska försöka strunta i fotbollen nu i veckan och hitta på ngåot kul i laget så att vi kan hitta tillbaka. Just nu är spelet alldeles för krampaktigt och vi slår bort alla bollar hela tiden, säger Johansson.

Michael Johansson var, precis som hela VSGF/JAIK-laget mycket dyster efter förlusten men får alltså ta nya tag mot Gunnebo på torsdag. Av förklarliga skäl var det ingen VSGF/JAIK-spelare som utmärkte sig mot Sävsjö.

5 reaktioner på ”Stort bottennapp av VSGF/JAIK mot Sävsjö

  1. Kom igen nu. Visst kan man göra bottennapp ibland men den här förlusten kom ganska oväntat.

    Ni har fortfarande chansen att vara med i toppen men då måste alla ta sitt ansvar och visa laganada.

    Trots en trög start på hösten går det att vända till något positivt.

    Jag håller på er och vet att ni kan bättre.

    Visa att ni är bäst. Lycka till.

  2. Efter att fått reda på det chockerande slutresultatet från matchen Sävsjö, irrade jag planlöst runt på virserums bakgator i flera timmar på lördagskvällen för att hitta en logisk förklaring till förlusten. Det enda jag kom fram till, var att bollen är rund, och solen går upp i morgon också. Lycka till mot Gunnebo på Torsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>