P13 vann utan att imponera

P13 drog på måndagskvällen iväg till Gunnebo för vårsäsongens sista match och en på förhand enkel 3-poängare som visade sig bli en svår nöt att knäcka.

Matchen slutade 0-2 (0-0) efter stundtals bra spel men alldeles för många missade målchanser.

1:a halvlek kan vi glömma, då vi mest stod och tittade på vad kompisen gjorde med bollen. Ibland trillade vi bollen som vi kan, men för det mesta var vi alldeles för passiva.

2:a halvlek medförde en viss uppryckning efter några positionsändringar. Nu fick vi i alla fall tryck på Gunnebo men fortsatte att bränna massor med målchanser. Men så efter flertalet frilägen kunde vi till slut spräcka nollan och därefter spä på med ytterligare ett mål till slutresultatet 2-0.

En seg tillställning där vi kan konstatera att grabbarna hade huvudet någon annanstans. Dock kan vi ta fram den gamla klyschan att det är en styrka att vinna även när man inte spelar bra.

Målgörare: Anton Petersson 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>