P13 tog revansch mot VIF

P13 spelade Onsdagen den 29/8 sin andra raka hemmamatch mot Vimmerby If och tog revansch från våromgången genom att vinna med 2-1 (2-1).

Första halvlek präglades av böljande spel där ibland VSGF höll i taktpinnen och ibland VIF. De hetaste målchanserna stod dock VSGF för och resultatet var inte orättvist i halvtid.

Andra halvlek såg ut lite som första men VSGF skapade fortfarande mest målchanser och borde ha avgjort med flera mål, men bollen ville inte in i målet. Tack vare bra försvarsspel kunde dock VIF förhindras att göra mål och resultatet från första halvlek stod sig. Ett rättvist resultat om man ser till målchanser och spelövertag. Spelmässigt så tog vi ett stort steg framåt jämfört med förra matchen.

Kvällens målgörare för VSGF/JAIK blev Anton Pettersson 2.