Rejält bottennapp av VSGF/JAIK

Med en långt i från tillräcklig inställning så gjorde VSGF/JAIK ett rejält bottennapp i träningsmatchen mot Lenhovda i Norrhult. Lenhovda vann med hela 5-2.

LENHOVDA IF – VSGF/JAIK 5-2 (2-1)

Målskyttar: Anes Mulisic, Robin Paulsson

Laget: Viktor Lövgren – Joakim Svensson, Carl-Johan Svensson, Fredrik Johansson, Anton Karlsson – Sanel Selimovic, Tom Frödeberg, Anes Mulisic – Zsolt Varga, Robin Paulsson, Daniel Rönning
Avbytare: Oskar Pihl, Adis Mulisic

Att VSGF/JAIK saknade ett antal tongivande och i vanliga fall ordinarie spelare kan givetvis inte ses som en ursäkt till förlusten mot Lenhovda. I grund och botten handlade det om dålig inställning, samtidigt som Lenhovda mönstrade ett betydligt starkare lag än senast lagen möttes (seger för VSGF/JAIK med 3-0) och kunde enkelt och rättvist vinna med 5-2.
– Vi har en riktigt dålig inställning i laget, vi har flera spelare som inte gör vad de ska och det var egentligen ingen som var bra, konstaterar VSGF/JAIK-tränaren Michael Johansson.

VSGF/JAIK inledde matchen ganska bra och de första 20 minuterna var lagets bästa i matchen. Under resten av matchen blev det dock fel i det mesta och då går det givetvis inte att spela fotboll. Efter 2-1 i halvtid, målskytt för VSGF/JAIK Anes Mulisic, så ökade Lenhovda på under den andra halvleken. VSGF/JAIK:s andra reduceringsmål satte Robin Paulsson.
– Det var verkligen dåligt, men det är väl skönt att en sån här match kommer nu och vi får ta nya tag, säger Johansson.

För VSGF/JAIK blir det nu till att träna vidare och förhoppningsvis kunna spela ihop laget mer och mer i kommande träningsmatcher. Den närmaste spelas på lördag, borta mot Braås.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>