Hockey VM?

Är det inte dags att se över hockey VM:s vara eller icke vara. Ett totalt ointressant evenemang som den mest inbitne hockeyfantast ratar nu för tiden. Pratade med en hockey och HV-fantast häromdagen och när Sverige mötte VitRyssland. Han valde AIK-Göteborg framför hockeymatchen. Vem sitter inne och kollar på denna Kalle Anka turnering när vädret äntligen blivit humant igen och man kan vistas ute utan mössa, vantar långkalsonger och alla andra vinterkläder. Förresten,  denna djävulska vinter som varit får inte upprepas, då är det stor risk att jag kommer att ta till fönstret. Visste ni att Hockey VM spelas i Sverige? eller är det Finland.

Jag väntar med stor tillförsikt till fredagens match mot Smedby och hoppas våra fotbollskrigare i VSGF/JAIK laddat om batterierna och gjort två bra träningar den här veckan. Ödmjukhet  är nyckeln inför fredagens match, serien är mycket tuffare i år och lagen bättre. Det bästa av allt är att vi inte möter Stensjön en enda gång i år. ”Dacke”

3 reaktioner på ”Hockey VM?

  1. synd Niklas att du inte gillar hockey VM. Det är ju srörst av allt. intensitet, spänning och kamp. Till skillnad mot en det andra sporter.Calle Jönssono

  2. Hej Calle! Jag gillar naturligtvis hockey, men det känns som Hockey VM spelat ut sin roll. det är ju bara de proffs som slagits ut från Stanley Cup som ställer upp. Ett OS är ju mera intressant när alla de bästa ställer upp. Detta skulle ju inte kunna hända i ett fotbollsmästerskap, VM eller EM att spelare inte kan vara med och ställa upp för sitt land och landslag pga av en nationell klubbturnering. Det känns som inflation i Hockey VM när det spelas varje år, men visst händer det grejor i en hockeymatch och Canada imponerade mot Sverige. Kul att någon läser min blogg och kommenterar så det kan bli någon slags debatt. Ha det bra calle, vi hörs.

  3. Håller med dig till viss del Preben, hockey i maj månad är lika intressant som när allsvenskan avgörs i oktober!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>