Bloggen lever!

 

VSGF/JAIK:s har startat säsongen på ett bra sätt. Fyra poäng på de två inledande omgångarna mot tufft motstånd lovar gott. Matchen mot Fågelfors var gastkramande och från början till slut och det skulle vara skönt och kunna stå vid sidan om och bara njuta av fotboll och vackert väder någon gång. Så är det inte när vi spelar boll. Det är alltid kallt, blåsigt och förbannat jämna matcher, där sista kvarten är en pina för oss åskådare. Men säga vad man vill, kriga kan grabbarna och städa av Blomstermåla i omgången efter imponerar. Jimmy, Jocke och ”Skägget” har infört en träningskultur i klubben och vi känns starka och bra förberedda. Jag tror ändå sportsligt sett att vi kommer att hamna någonstans i mitten när vi summerar säsongen, men Jimmy kanske har något på gång som jag inte sett.

Stocholmsfotbollen har det jobbigt nu. Djurgården åker förmodligen ur och Hammarby får inte till det. AIK har drabbats av allt jävelskap man kan tänka sig, knagglig inledning med resultat som gått emot och nu kniven i ryggen när deras duktiga målvakt Ivan Turina så tragiskt gick bort. I sådana här situationer känns fotboll och idrott futtigt och oviktigt  när nära och kära blir drabbas av  tragedier. AIK kommer att gå stärkta ur det här och få ordning på grejorna så småningom men den vägen är lång. En tanke åt Familjen Turina.

Idag lördag kommer ”Skägget” och ”Brollan” och sågar ner mina träd, själv ska jag bara sitta vid sidan om och titta på. Motorsågar och klättra i träd har respekt med sig. Grabbarna säger sig vara vana trädfällare och virtuoser på motorsåg. ”Dacke”

En reaktion på ”Bloggen lever!

 1. Förstår att det är här vi får det hett om öronen om vi inte är på topp varje match :)
  Vi strävar efter att flytta varje spelares och ledares tegelsten en bit framåt hela tiden och som enhet utveckla oss inför varje uppgift.
  Sen får vi se vart det tar oss när det gäller placering i serien.
  Det vi vet är att tron på det vi gör kommer föra oss framåt.
  //Jimmy Nilsson
  Vsgf/Jaik
  ”Inte bara ett lag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>