Bilbränder prestige och Damir.

Bilbränder skadegörelse och andra kriminella handlingar duggar tätt i huvudstadens förorter och sprider sig som en löpeld över landet. Enligt Sossarna är det en misslyckad invandrar och  arbetsmarknadspolitik av regeringen som är orsaken till detta beteende hos ungdomarna i förorterna. I min värld är det bara kriminella ungdomsgäng som drar runt i förorterna och gör jävelskap istället för att gå i skolan som alla andra och försöka skaffa sig en utbildning. Det visar sig att de flesta av dessa ungdomar inte har gått ut gymnasiet. Varför undrar jag då? I Sverige har väl alla rätt till att gå i skolan, gå gymnasiet och skaffa sig en utbildning oavsett vem du är, var du kommer ifrån och vilken samhällsklass du tillhör. Här går inte att skylla på segregation, arbetslöshet och taskig uppväxt, det är ett val man gör. För fem år sedan brann Brolins V70 på garageinfarten, undrar om det var det som tände gnistan.

På måndag spelas årets viktigaste match div Nordöstra på KnektaVallen prestigemässigt i alla fall. Båda lagen är i desperat behov av poäng och det känns som en 50/50 match på förhand. Vi måste naturligtvis höja vår prestation ett par snäpp för att kunna slå HFK på måndag. kollade tabellen idag och det behövs  inte många poäng förrän man är med i leken igen. det enda vi kan begära på måndag är att alla gör sitt bästa och krigar på i 90 minuter. Damir Spahic spelar i Trekanten enligt info på deras hemsida, bara så att du vet Adis.

 

”Dacke”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>