VSGF Racoons fortsätter plocka poäng

I den uppskjutna matchen för VSGF Racoons mot Rydaholms SK spelade VSGF på tisdagen 4-4 på bortaplan. Poängen var lagets åttonde för säsongen och därmed har man tagit poäng i fyra av de fem senaste matcherna.

RYDAHOLMS SK – VSGF RACOONS 4-4 (2-1, 0-1, 2-2)

Poäng, VSGF: Roberth Sundberg 1+1, Andreas Lövgren, 1+1, Magnus Nilsson 1+0, Conny Karlsson 1+0, Niklas Johansson 0+1

Matchen mellan Rydaholms SK och VSGF Racoons skulle egentligen ha spelats för närmare två veckor sedan, men då kunde inte VSGF få ihop lag. Det kunde man till tisdagens match och man fick också med sig en poäng hem från Rydaholm. Detta efter att man på nytt gjorde ett mål i slutsekunderna, precis som i 7-6-segern mot Diö senast.
– Vi vann en poäng, sa VSGF:s tränare Hans Jones.

Hemmalaget Rydaholm gick fram till både 1-0 och 2-0 innan VSGF kvitterade genom Roberth Sundberg i den första perioden. VSGF gjorde också 2-2 i mittperioden och det var rättvisa siffror i en jämn match. Virserum var dock ständigt det jagande laget för man var aldrig en enda gång i matchen i ledningen. Rydaholm gjorde 3-2 i tredje perioden, men VSGF genom Andreas Lövgren kunde göra 3-3 innan Rydaholm på nytt var i ledningen.

Virserums kvitteringspuck kom med 33 sekunder kvar och målet hade fler likheter med avgörandet senast mot Diö, nämligen målskytten. Conny Karlsson gjorde målet och VSGF fick med sig en poäng hem efter 4-4.
– Vi spelade lite bättre i dag än senast, betydligt bättre inställning i dag, sa Hans Jones som tyckte 4-4 var rättvist sett över hela matchen.
– Rydaholm var ungefär likvärdiga med oss.

Därmed har VSGF spelat halva säsongen och efter tio omgångar ligger man på en sjunde plats med åtta inspelade poäng.
– I dag var målvakten Andreas Knutsson bra, tillsammans med Niklas Johansson, Thommie Sundberg och Conny Karlsson, sa Hans Jones om vilka spelare som fick extra beröm i VSGF mot Rydaholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>