Rutinerad trio nya tränare i VSGF

VSGF Ishockey har presenterat en trio VSGF-profiler som nya tränare inför nästa säsong. Robert Österberg, Tobias Johansson och Andreas Lövgren är nya ledare för laget.

Tobias Johansson

Spelande tränaren Johan Hermansson tackade för sig efter den gångna säsongen och väljeratt sluta både som spelare och tränare. Ersättare blir alltså en trio, där Robert Österberg och Tobias Johansson (bilden) blir spelande tränare och Andreas Lövgren kommer sköta coachningen från båset.
– Vi vill sätta ihop en riktig ledarstab med två materialare, lagledare och massör, säger Robert Österberg till Vimmerby Tidning.

Efter flera säsonger med blygsamma resultat i botten av division 3 hoppas nu VSGF att kunna hitta en stabilitet igen i A-laget och att kunna bygga en bättre verksamhet med bättre resultat. Målsättningen inför kommande säsong är en spelartrupp på 25 spelare.
– Vi har på ett eller annat sätt varit i kontakt med de spelare vi vill ha kvar. Dessutom är vi i kontakt med en del spelare utifrån. Än så länge ser det lovande ut, säger Österberg och fortsätter:
– Vårt mål är att vara med och kriga uppåt i tabellen.

Laget kommer att framöver träna ett gemensamt pass i veckan som början på försäsongen inför 2013/2014.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>