2010-11-13 U-12 VS Tingsryd

Ja då spelade våra grabbar i u-12 hemmamatch mot Tingsryd i Lördags. Det var en ny motståndare som vi inte hadde riktig koll på.

Tingsryd tog ledningen i första men vi lyckades kvittera innan perioden var över.

Andra perioden gör Vsgf ett litet ryck till 3-1 men Tingsryd reducerar i slutet till 3-2.

3:e perioden blir en nagelbitare när Tingsryd kvitterar  ännu en gång till 3-3 och det känns med tanke på några tidigare 3:e perioder som att vi får kriga för en poäng till att börja med men så sitter 4-3 målet och vi lyckas hålla tätt tiden ut.På det hela taget ska vi vara nöjda med 3 pinnar med tanke på kalabaliken i båset när det gällde byten och några skador plus några utvisningar för mycket (dock inte pga dommarna som skötte sig bra).

Kul för Kotten som fick rädda en straff i ett viktigt skede av matchen och ett grattis till Samuel.J som satte sitt första mål för VSGF,Tycker väl  att klacken kunde höja sig ytterligare ett snäpp,Rune har ett par trummor som ni får låna!

Grattis till segern grabbar och ladda för matchen på Tisd borta mot Kamelrytteriet från Åseda.

2 reaktioner på ”2010-11-13 U-12 VS Tingsryd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>