VSGF/JAIK:s lördagsgodis: Essa Fatty spännande nyförvärv från Målilla

VSGF/JAIK presenterar i dag det sjunde nyförvärvet inför 2013. Essa Fatty, från Målilla, har skrivit på för VSGF/JAIK.
– Jag ville satsa i år igen och då kändes VSGF/JAIK som ett bra val, säger Essa.

21-årige Essa Fatty har spelat i Målilla sedan 2008 och kom då från SK Lojal. Under de fem säsongerna i klubben har Essa varit en av de mer framstående offensiva spelarna i Målila. Den senaste säsongen blev det dock endast elva spelade matcher i Målilla för Essa, som
hade problem med en skada.
– Jag var skadad i slutet av säsongen och så var det mycket med jobb också, så hade inte riktigt tiden förra säsongen. Det har jag nu och då ville jag satsa igen och då kändes VSGF/JAIK som ett bra val, säger Essa Fatty.

Essa är en mycket snabb och teknisk spelare som kan användas på flera offensiva positioner och blir ett spännande tillskott i VSGF/JAIK:s laguppställning, en spelartyp som inte riktigt finns i truppen sedan innan. Essa själv ser också mycket fram emot att spela i VSGF/JAIK.
– Jag tycker VSGF/JAIK känns som en bra klubb, med bra tränare, styrelse och det känns bra i hela laget på träningarna. Det ser väldigt bra ut inför nästa säsong också och jag känner mig väldigt nöjd med att spela i VSGF/JAIK.

VSGF/JAIK är givetvis mycket glada över att Essa har beslutat sig för spel i vår klubb och vi ser fram emot att se honom i VSGF/JAIK-tröjan kommande säsong.
– Essa är en vindsnabb kille med ”Youtube-teknik” som han även kan omsätta på planen. Vi hoppas och vet att han kommer bli en mardröm för alla försvar vi kommer att möta under 2013. Essa har haft en motig säsong med skador men har sett väldigt pigg ut på träningarna, säger VSGF/JAIK:s sportchef Kjell Svensson.

Vi hälsar Essa Fatty välkommen till VSGF/JAIK!

Frimånaden över
I dag är sista dagen på frimånaden och vi sammanfattar därför de övergångar som är klara i VSGF/JAIK inför 2013. Givetvis kan fler övergångar komma att ske efter att frimånaden är slut, men detta är de som är klara i nuläget.

Spelare in
Jimmy Svensk (Fagerhults AIK), David Westerdahl (Alseda/Ädelfors), Martin Hultman (Mörlunda GIF), Oliwer Henriksson (Vetlanda FF), Joakim Lilja (IFK Värnamo), Adis Mulisic (Kvillsfors IF) och Essa Fatty (Målilla GoIF).

Spelare ut
Emil Moberg (Kävlinge GoIF), Tom Frödeberg (Kvillsfors IF) och Johan Martinsson (IF Hebe).

2 reaktioner på ”VSGF/JAIK:s lördagsgodis: Essa Fatty spännande nyförvärv från Målilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>