Anneberg rann i från VSGF/JAIK

VSGF/JAIK spelade på söndagen returmatch i futsal mot Annebergs GIF. Till skillnad från förra gången var det nu Anneberg som var det starkare laget och vann stort.

Ett betydligt hetare Anneberg än sist och ett inte lika hett VSGF/JAIK – det slutade med storseger för hemmalaget på söndagen. Matchen slutade hela 12-1 till Anneberg efter 4-0 redan efter 20 minuter. Stor skillnad mot matchen senast, men inte något som direkt bekymrar VSGF/JAIK.
– Det är klart att man aldrig vill förlora, men det är en träningsmatch i futsal i december. En kombination av att Anneberg hade ett starkare lag än senast och att vi inte hade samma inställning. Vi gör ingen större insats, men resultatet är samtidigt inte heller mycket att bry sig om. Det som kommer komma av det här är att vi borde vara många som tränar i veckan, skrattar VSGF/JAIK:s tränare Jimmy Nilsson.

Enda målet för VSGF/JAIK gjordes av Daniel Rönning. Unge Joakim Lilja och lagkapten David Axelsson visade ändå bäst takter i VSGF/JAIK.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>