Adis Mulisic tillbaka i VSGF/JAIK – Johan Martinsson lämnar för Hebe

VSGF/JAIK:s sjätte nyförvärv är en hemvändare i form av Adis Mulisic som återvänder efter en säsong i Kvillsfors. Samtidigt har Johan Martinsson skrivit på för IF Hebe.

Adis Mulisic är ett välbekant namn inom VSGF/JAIK där han har spelat större delen av karriären innan, men har gjort en del avstickare till andra klubbar. Senast Kvillsfors i division 6 den gångna säsongen, men återvänder nu efter en säsong till VSGF/JAIK. Adis har gjort  över 200 matcher för VSGF/JAIK och är ett rutinerat nyförvärv.
– Adis har bestämt sig för en nysatsning efter en säsong i Kvillsfors. Adis har mycket spelbegåvning i sig med främsta egenskaper som ”targetspelare” och striker i straffområdet, säger VSGF/JAIK:s Kjell Svensson.

Vi säger varmt välkommen tillbaka till Adis!

Johan lämnar VSGF/JAIK
En spelare som dock lämnar VSGF/JAIK är Johan Martinsson. Johan anlände från Mörlunda inför den gångna säsongen och var ordinarie som vänsterback fram till en utlandsresa i september. Nu har Johan dock bestämt sig för spel i division 5 och IF Hebe nästa säsong.

Lycka till och tack för den här säsongen Johan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>