U-laget vann stort mot Fågelfors

Efter två raka förluster blev det seger för Utvecklingslaget borta mot Fågelfors IF. VSGF/JAIK vann matchen med hela 6-0 och återtog serieledningen.

FÅGELFORS IF – VSGF/JAIK 0-6 (0-1)

Målskyttar: Nils Arvidsson 2, Olof Arvidsson, Daniel Rönning, Staffan Ahlqvist, självmål

Truppen: Nicklas Elmerstig, Jon Arvidsson, Anton Karlsson, Rasmus Rydén, Larry Nilsson, Sanel Selimovic, Nils Arvidsson, Olof Arvidsson, Daniel Rönning, Roberth Sundberg, Staffan Ahlqvist, Alexander Karlsson, Albin Moberg

Utvecklingslaget har en tunn trupp under hösten den här säsongen, men förstärktes till söndagens match av rutinerade Larry Nilsson, som gjorde comeback efter att senast ha spelat i Fagerhult för ett par säsonger sedan. Även unge Alexander Karlsson gjorde sin första match för säsongen.

Från början till slut var det VSGF/JAIK som dominerade matchen och segern var aldrig något att diskutera. Olof Arvidsson satte 1-0 i den första halvleken, men därefter blev det en kavalkad av missade målchanser. 1-0 stod sig till paus trots att VSGF/JAIK skapade mängder av målchanser.

2-0 kom i stället i andra halvlek och det på ett självmål av Fågelfors målvakt. Ett mycket snyggt sådant, varför är alltid självmål så vackra? Därefter rullade det på för VSGF/JAIK som gick fram till segersiffrorna 6-0, efter två mål av Nils Arvidsson, ett av Daniel Rönning och ett Staffan Ahlqvist.
– Vi vinner väldigt rättvist, Fågelfors skapade egentligen ingenting. Vi gjorde det bra men missade väldigt mycket målchanser, det kunde till och med blivit större siffror, säger tränaren Joakim Svenson.

VSGF/JAIK gick därmed åter upp i serieledning, men jagande IFK Oskarshamn har en hängmatch att spela. Bäst för dagen var Rasmus Rydén, tillsammans med Staffan Ahlqvist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>