Säsongens största förlust för U-laget

VSGF/JAIK:s Utvecklingslag förlorade söndagens match mot IFK Oskarshamn på hemmaplan med de största förlustsiffrorna för säsongen, 0-4.

VSGF/JAIK – IFK OSKARSHAMN 0-4 (0-2)

Laget: Nicklas Elmerstig, Rasmus Rydén, Carl-Johan Svensson, Anton Karlsson, Nils Arvidsson, Sanel Selimovic, Staffan Ahlqvist, Warsame Dirie, Jon Arvidsson, Daniel Rönning, Robin Paulsson, Joakim Möller, Albin Moberg

Emil Moberg och Erik Arvidsson, som har spelat nästan samtliga utvecklingslagsmatcher den här säsongen, har flyttat till Lund respektive Göteborg för studier i höst och är två avbräck för laget . Det gjorde att rutinerade Carl-Johan Svensson fanns med i laget och gjorde comeback efter att senast ha spelat 2010.

Precis som mot Fårbo senast mötte VSGF/JAIK ett mycket bra motstånd i IFK Oskarshamn och det blev till slut klara förlustsiffror. Största problemet var att man inte kom upp i nivå i första havlvlek och missade dessutom de chanser man skapade, till exempel en straff i första halvlek. I andra kunde Oskarshamn dra i från till 0-4 och tog därmed över serieledningen.
– Vi bjuder på lite för enkla mål bakåt samtidigt som vi inte tar vara på våra chanser. Oskarshamn var bra och det är samtidigt kul att möta bra lag i den här serien, det är utvecklande även om vi förlorar, säger tränaren Joakim Svenson.

Warsame Dirie var bäst i VSGF/JAIK och gjorde allt rätt utom att göra mål. Närmast väntar Fågelfors på bortaplan, på söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>