Säsongen över för Utvecklingslaget

Sista matchen för utvecklingslaget säsongen 2010 är spelad, förlust hemma med 2-7 mot Näshults IF. Näshult var det bättre laget och vann rättvist, men slutresultatet speglar inte matchbilden, det var betydligt jämnare mellan lagen ute på planen än vad resultatet visar.

Utvecklingslaget gjorde sin för säsongen bästa match och det var två lag som försökte spela fotboll. 30 minuter in i första halvlek tog gästerna ledningen och med fem minuter kvar av första halvlek utökade man till 2-0, som var halvtidsresultat.
 
 

Adis tvåmålsskytt

 

 

VSGF/JAIKs, Adis Mulisic reducerade i andra halvlek fram till 1-2, efter en mycket snygg frispark i krysset. Näshult replikerade 1-3 och med 25 minuter spelade blev Utvecklingslagets ”skyttekung” Daniel Rönning, med 17 mål gjorda under säsongen, neddragen i straffområdet. Påföljande straff resulterade i 2-3, återigen Adis som målskytt. I detta läget av matchen hade VSGF/JAIK flera chanser fram till kvittering, men Näshult var effektiva och utökade till 2-4. Därefter ”rann det iväg” och några enkla mål gjorde slutresultatet till 2-7

Daniel Rönning, 17 mål under säsongen

En trevlig match med bra fotboll och en bra domare, Lars Axelsson från Åseda,fick avsluta säsongen för Utvecklingslaget hemma på Emåvallen. Niclas, Ronny och Kent tackar härmed grabbarna för säsongen. Har vid samtliga matcher gett 100 % och det enda problemet har varit vilka man skulle ställa över då samtliga i truppen vill spela. Resultatmässigt räckte det till en mitten placering i Åseda Utv. C.

2 reaktioner på ”Säsongen över för Utvecklingslaget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>