David Paulsson flyttar till Dalarna

VSGF/JAIK:s David Paulsson har bestämt sig för att flytta tillbaka till Dalarna och lämnar därmed klubben för spel i Älvdalens IF.

David Paulsson återvände till moderklubben VSGF/JAIK från Dalarna inför 2007 och spelade en säsong i Hultsfred 2008 innan han återvände till VSGF/JAIK. David, med sitt stora klubbhjärta, har varit väldigt viktig för klubben både på och utanför planen. Förra säsongen blev tyvärr förstörd på grund av många skador, men David gjorde ändå tre mål under sina inhopp. Totalt har David gjort 51 mål på 80 matcher sedan återkomsten 2007 och var bland annat starkt bidragande till seriesegern 2009 med sina 17 mål. De senaste säsongerna har David också varit kassör i VSGF/JAIK.

Nu väljer dock David och sambon att flytta tillbaka till Dalarna. Där kommer det bli fortsatt spel i Älvdalens IF, en klubb David har spelat i tidigare.

VSGF/JAIK tackar för alla insatser David har gjort för VSGF/JAIK och önskar honom lycka till med nya livet i Dalarna. Givetvis är David alltid välkommen tillbaka till VSGF/JAIK-tröjan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>