Hjälp till med ishockeyn på vsgf.nu!

Inför den kommande ishockeysäsongen söker Virserums SGF någon som vill hjälpa till med att sköta rapporteringen om ishockeyn här på vsgf.nu.

Undertecknad har av olika anledningar inte möjlighet att sköta hemsidan på samma sätt som tidigare och därför behöver vi intresserade som kan åta sig att hålla hemsidan levande även under ishockeysäsongen. vsgf.nu har alltid hållit en hög nivå när det gäller matchrapportering och information kring våra lag i ishockey och vi vill hålla upp rapporteringen så gott det går.

Är du intresserad av att på något sätt hjälpa till med ishockeyrapporteringen så hör av dig om omgående till Andreas Söderman så vi kan diskutera hur arbetet ska läggas upp.

Till ungdomsledare
Det allra smidigaste för att hålla upp rapporteringen kring våra ungdomslag är om ni ungdomsledare (eller någon annan inom laget) själva sköter hemsideuppdateringarna. Hör av ni också så snart som möjligt!

Hör av er till:
Andreas Söderman
070-2339903
info@vsgf.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>