HA 74 utklassade VSGF Racoons

VSGF Racoons premiärmatch säsongen 2007/2008 är en match man snabbt vill glömma. HA 74 besegrade ett tunt VSGF med hela 9-0!

HA 74 – VIRSERUMS SGF 9-0 (3-0, 2-0, 4-0)

På grund av arbete och skador åkte VSGF till Sävsjö med endast 13 utespelare till division tre-premiären mot HA 74. Värre blev det på uppvärmningen när ytterligare en spelare tvingades kliva av och ett par byten in i matchen blev VSGF:s uppställning ännu tunnare och då var det svårt att rubba stabila HA 74. Hemmalaget satte 1-0 redan efter 30 sekunder och matchen var helt körd för VSGF redan under de första tio minuterna. HA 74 gjorde nämligen både 2-0 och 3-0 och Virserum hängde inte alls med.
– HA är ett topplag, så det går inte att spela halvdant mot dem, sa VSGF:s tränare Hans Jones.

Under den andra perioden gjorde HA två mål och under den sista satte man ytterligare fyra och vann matchen med förkrossande 9-0! Unga och tunna VSGF hade egentligen inte en suck och fortsätter kämpigheterna med att få ihop lag blir det en jobbig säsong för Virserum i division tre.
– Vi har ungt folk medan HA hade en hel del rutinerade nyförvärv från division två så det går inte att begära av våra spelare födda 1990 och 1991 att de alltid ska kunna stå emot, det går för fort.

En flygande start på säsongen för HA – en något mer knackig säsongsinledning för VSGF. En spelare i Virserum fick beröm och det var målvakten Thomas Larsson, som trots nio insläppta mål inte ska lastas för förlusten. HA sköt 46 skott på Larsson och siffrorna kunde ha varit större.
– Nu får vi ta nya ta, det är inget annat att göra, sa Hans Jones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>