Utvecklingslaget segrade mot Målilla GoIF

Anton Ivarsson, matchens bästa spelare

Söndagens derbymatch mot Målilla GoIF  slutade med seger för vårt unga lag 5-3. VSGF/JAIK började klart bäst och i matchinledningen var det bara ett lag på plan och redan efter 20 minuter var ledningen 4-0. Målillagrabbarna vaknade till och kom med i matchen och kunde reducera fram till 4-1 innan halvtidsvila

VSGF/JAIK  startade i ett högt tempo och det såg ut som om Målilla inte var med på att domaren blåst igång matchen. Daniel Rönning som fått igång målskyttet och nu är uppe på delad första plats i den interna ligan med 12 mål tilsammans med Emil Ekelund, gjorde 3 mål på dom första 20 minuterna !!

Målilla kom igen samtidigt som våra grabbar gick ner i tempo och dom kunde reducera fram till 4-1 innan havtidsvila, det fjärde målet för VSGF/JAIK var ett snyggt spelmål med Adis Mulisic som avslutare.

Andra halvlek var en jämn tillställning, där Målilla reducerade till 4-2, innan Emil Ekelund gjorde VSGF/JAIK:s sista mål för kvällen 5-2. Målilla reducerade dock ytterligare en gång innan slutsignal.

Hade det inte varit för en mycket bra insats av Målillas målvakt, Patrik Dväring-Lundh som gjorde debut i senior sammanhang, kunde segersiffrorna varit än större till VSGF/JAIK. Patrik gjorde några riktigt kvalificerade räddningar och såg till att Rönning inte gick upp i skytteligaledning då han gjorde en kanonräddning på Rönnings straff i andra halvlek.

VSGF/JAIKs målvakt Simon Rydèn skall också ha beröm för sin insats då han nu ersätter ordinarie målvakt Niklas Elmerstig som är skadad. Hela laget skall ha beröm för sin insats, men Anton Ivarsson måste omnämnas extra då han under 90 minuter var felfri från sin libroposition.

Målskyttar VSGF/JAIK : Daniel Rönning 3, Emil Ekelund och Adis Mulisic

Målskyttar Målilla GoIF : Martin Ivarsson 2 och Fredrik Madestam

6 reaktioner på ”Utvecklingslaget segrade mot Målilla GoIF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>