Uddamålsförlust för VSGF/JAIK P10

VSGF/JAIK P10 gjorde en stark insats borta mot Blomstermåla, men förlorade snöpligt matchen med uddamålet, 4-5.

I dag var vi på utflykt till Blomstermåla som bjöd på ett härligt fotbollsväder, vårt fotbollshumör var också på topp och vi såg fram mot att återigen få vinna en match. Matchen började bra och vi var på tårna och trillade en trevlig och publikvänlig fotboll. Vi gjorde också tämligen rättvist 1-0 genom Calle Brolin, men sedan var fotbollen så grym som den kan vara. Blomstermåla gjorde innan paus tre raka mål, bollen studsade verkligen deras väg och likt ett flipperspel kom bollen alltid fram till en svartvit spelare. Efter paus tog vi åter tag i taktpinnen och Lukas Söderlund och Anton Pettersson gjorde så att vi hade 3-3 och i denna del av matchen hade vi också bud på flera mål. Men genom en bra målvakt, lite oflyt och lite orutin gjorde istället Blomstermåla två raka mål, tämligen orättvist.

Vi visade dock en god arbetsmoral och härlig kämpavilja och på en frispark utav Anton Petterson skarvade Lukas Söderlund in vårt fjärde mål men strax därefter blåste domaren av matchen. Tänk vad idrotten kan vara hemsk…

Men ett stort plus till alla våra spelare som aldrig gav upp och vi ser redan nu fram mot nästa match, då ska de få!

VSGF/JAIK:s målgörare: