Tom Frödeberg tillbaka i VSGF/JAIK

VSGF/JAIK är glada att kunna presentera ett återvändande nyförvärv inför avslutningen på säsongen. Tom Frödeberg är åter klar för klubben efter en sejour i Kvillsfors IF.

För den som har koll på VSGF/JAIK behöver Tom Frödeberg knappast någon närmare presentation. Efter fyra säsonger och över 100 matcher för VSGF/JAIK har Tom de senaste åren varit en av viktigaste spelarna i klubben. Inför 2012 valde Tom dock att återvända till sin moderklubb Kvillsfors IF, som startade upp verksamheten i division 6.

Efter ett ha spelat hela säsongen så här långt i Kvillsfors har nu Tom dock beslutat sig för att återvända till VSGF/JAIK och avsluta säsongen här. Tom är spelklar till nästkommande match mot Stensjöns IF den 8 september och finns alltså tillgänglig i de fem sista matcherna.

VSGF/JAIK hälsar Tom hjärtligt välkommen tillbaka till klubben!

Warsame till Målilla
Samtidigt lämnar också en del spelare VSGF/JAIK inför avslutningen. Sedan tidigare har Emil Moberg och Erik Arvidsson flyttat för studier på annan ort och det är osäkert hur mycket Olof Arvidsson kommer vara med i höst av samma anledning. Dessutom har Warsame Dirie valt att lämna VSGF/JAIK och återvända till Målilla GoIF, där han har spelat de två senaste säsongerna innan denna. Warsame önskas lycka till i sin nya klubb!

Inte heller Johan Martinsson kommer att spela mer i VSGF/JAIK den här säsongen, då han nu åker på en längre semesterresa som har varit planerad hela säsongen.

3 reaktioner på ”Tom Frödeberg tillbaka i VSGF/JAIK

  1. kan ju inte annat än säga att det är en bra värvning. Men samtidigt så tappar V/J allt för många spelare. Kanske dags att försöka snöra på sig skorna?

  2. Härligt med Tom Frödberg tillbaka i VSGF/JAIK. Välkommen lirare av klass. Förutom att du kan spela fotboll så j-a bra är du ju en härlig kompis opch person. Hoppas vi får behålla dig länge.
    Jag sträcker fram näven och hälsar dig välkommen tillbaka

    Dennis Johansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>