Förlust mot Björkshult

Utvecklingslaget fick utan poäng lämna Björkshult efter förlust med 2-0. Efter första halvlek som spelades i högt tempo och där VSGF/JAIK hade två stolpskott, kändes det som det skulle ordna sig i andra halvlek då halvtidsresultatet var 0-0. Men Björkshult drog det ”längsta strået” och kunde vinna matchen, rättvist eller inte ?….. dom gjorde mål på sina chanser, det gjorde inte VSGF/JAIK.

Söndagens match borta mot Björkshult var en bra fotbollsmatch och det gav svar på vika spelare som tränat ordentligt över sommaren. I matchens inledning där VSGF/JAIK hade övertaget sköt Robin Olsson ett skott i stolpens insida. Hemmalaget var dock inte ofarliga och hade det inte varit för planens långa gräs och duktiga liberon Anton Ivarsson kunde dom gjort första målet, en boll på väg över mållinjen  som stoppades upp av gräset och en rensning på mållinjen av Anton. Adam Erlandsson sköt ett skott som målvakten styrde i stolpen, trots många målchanser så var resultatet 0-0 i halvlek. Björkshult med mycket rutin i laget och en föryngring mot vårens möte kunde göra 1-0 15 minuter in i andra halvlek genom Pontus Hellgren, 2-0 kom på straff  genom Bercket ”Berra” Estefamos. VSGF/JAIK gav inte upp men med oskärpa i avslutningarna och en storspelande Roger Gustavsson i Björkshultsmålet blev det inga mål gjorda för vårt utvecklingslag.

Hela laget får godkännt med extra beröm till Nils Arvidsson och Niklas Elmerstig.

Varningar : Adam Erlandsson, Niklas Elmerstig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>