Du har väl inte missat floskeltoppen?

Alla som någon gång har varit involverad i ett fotbollslag i en småklubb (eller en större klubb) vet hur mycket felsägningar det blir under en säsong. Och hur mycket man skrattar åt det.

Naturligtvis blir det även en massa felsägningar i VSGF/JAIK:s herrlag. Alla dessa felsägningar och floskler finns ute till allmän beskådning här på hemsidan och har legat där ett tag. Ni har väl inte missat dem? I så fall har ni missat ett gott skratt.

Samtliga floskler är hämtade från årets säsong och även om det är många på listan så finns det massor floskler som sägs ouppmärksammande. Här på hemsidan försöker vi samla alla felsägningar vi hör. Det blir en del.

En floskel kan egentligen uppstå av vad som helst och vem som helst kan säga den. Det kan vara om allt från fotboll till medelhavskryddor och matchbollar i Mörlunda. Det ska väl också sägas att en del floskler är mycket svåra att förstå för en utomstående, däremot är de internt mycket roliga. En del andra floskler kan vara svåra att läsa sig till. Eller som Marcus Andersson hade sagt:
-Det är ingen känsla ju, det är feeling.

Efter säsongen kommer ”Årets floskel” att uppmärksammas på årsfesten. En som ligger i för den utmärkelsen är tränaren Niclas ”Dacke” Thorstensson, som för tillfället har flest floskler, sex stycken så här långt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>