Derby mot Hultsfred i seriepremiären

Smålands FF har nu presenterat spelschemat för division 4 nordöstra. Precis som 2010 ställs VSGF/JAIK i ett derby borta mot Hultsfreds FK i seriepremiären.

Säsongen 2010 inledde VSGF/JAIK säsongen som nykomlingar i division 4 med bortamatch mot Hultsfred. Då blev det seger med 2-0 och starten på en vårsäsong över all förväntan. Om även 2013 kan inledas så återstår att se, men match på Knektavallen mot HFK blir det i alla fall i premiären. Matchen spelas preliminärt lördag 21 april klockan 15:00. Returmatchen på Virumsvallen spelas i slutet av juni.

VSGF/JAIK:s hemmapremiär spelas veckan senare mot Fågelfors IF. Samtliga matchdatum är ännu preliminära och fastställs senare, men spelordningen brukar det inte ske några större förändringar i.

Spelprogram division 4 nordöstra

2 reaktioner på ”Derby mot Hultsfred i seriepremiären

 1. En härlig, tuff och utmanande serie. Vi får se till att vara så förberedda vi bara kan.
  Att dessutom få starta serien mot Hultsfred och derby direkt ser vi som en riktigt stor inspirationskälla.
  /
  Jimmy Nilsson

 2. Den matchen får man bara inte missa. Lycka till i förberedelserna. Hoppas på mycket folk och en härlig stämning. Och ni grabbar som är med i truppen: Träna på och ligg i. Det ger för det mesta ett bra resultat.

  Jag håller stenhårt på er.
  Dennis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>