Damlaget förlorade mot serieledarna

Toppen mot botten på Virumsvallen slutade med en väntad förlust för VSGF/JAIK damlag. Serieledande Norrhult vann med 0-8 och förlusten var den åttonde i rad för VSGF/JAIK.

VSGF/JAIK DAM – NORRHULTS BK 0-8 (0-4)

VSGF/JAIK damlag har haft det tufft hitills under säsongen och ligger sist i tabellen. Detta främst beronde på spelarbrist. Till söndagens möte mot serieledarna Norrhults BK hade VSGF/JAIK fått ihop en trupp på 16 spelare – men med fem sena återbud på matchdagen ställde VSGF/JAIK upp med endast elva spelare, alltså inte en enda avbytare i den tuffa matchen.
– Så jävla tråkigt det är, konstaterade VSGF/JAIK:s tränare Lars-Åke Karlsson.

Man fick dessutom en tuff start på matchen, när Norrhult tog ledningen redan efter ett par minuters spel. Därefter stod VSGF/JAIK emot bra länge och höll länge Norrhult borta från fler mål. Gästande Norrhult var dock klart bättre och precis som regnet så hängde fler mål i luften. Målen kom också och Norrhult drog i från till 0-4 innan halvtid och stängde matchen.

Den andra halvleken startade med en dubbel kalldusch för VSGF/JAIK. Dels började ett ihållande regn att falla och det tog bara tio sekunder innan Norrhult satte 0-5. Bortalaget gjorde två snabba mål till, men det dröjde länge i halvleken innan slutresultatet spikades. 0-8 slutade matchen – siffror som kunde ha varit större. Norrhult radade upp chanser och visade med sitt spel att man är ett riktigt bra lag. VSGF/JAIK däremot hade det kämpigt, men med tanke på förutsättningarna gjorde man ändå en bra kämpainsats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>