Ishockeyn avslutade jubileumsfirandet

Söndagens träningsmatch mellan de allsvenskan lagen IK Oskarshamn och Borås HC blev avslutningen på helgens mycket trevliga 100-årsfirande.

På onsdag börjar Hockeyallsvenskan och genrepet mellan IK Oskarshamn och Borås HC avgjorde alltså i Virserums Ishall, som en del av helgens 100-årsfirande. Det blev en match som stundtals tände till med lite heta situationer mellan spelarna, men det märktes också att man inte ville riskera något inför seriepremiären.

Matchen slutade 2-2, efter att Borås tagit en tidig ledning och sedan hållt den till fem minuter in i den andra perioden då IKO kvitterade. Borås tog åter ledningen, men Oskarshamn kvitterade med bara en minut kvar av matchen. IKO:s mål gjordes av Kristoffer Jonsson och Christoffer Löfberg, medan Johan Svensson och Pontus Gunberg satte Borås mål.

Virserumsfostrade Per Svensson spelade dessvärre inget i matchen på grund av en tidigare sjukdom.

Ett trevligt avslut på helgens firande och under matchen drogs också VSGF Ishockeys jubileumslotteri. En vinst på 10000 gick ut till en vinnare och lika mycket pengar kom in till VSGF:s kassa.

3 reaktioner på ”Ishockeyn avslutade jubileumsfirandet

  1. Jag är väl ganska så nöjd med helgen Lördag var en fin dag med mycket fotboll, som sedan avslutades med en fest på kvällen.
    bara lite besviken på att det var lite för lite publik på hockey-matchen , det är inte varje dag man kan se allsvensk hockey i Virserum…

    kenneth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>