2011-01-29 VSGF vs Nybro Vikings En riktig rysare!

Det blev en svängig historia i Lördags när Nybro var på besök. Virserum började mycket starkt och var nummer 1 över hela isen tätt och aggresivt i varje byte och 4-0 efter första var ett faktum. Ännu en gång visar det sig hur svårt det är att hålla skärpan när det går lite för lätt.

Trots en bra start på 2:a till 5-0 tappar vi allt spel från första och Nybban börjar andas morrgonluft igen när periodsignalen äntligen ljuder visar tavlan 5-4 och det är match igen.

Efter lite vila och peppning går grabbarna ut till en sista nagelbitar period som spelmässigt blir ganska jämn och slutar 0-0. Känslan i 3:e var att första målet avgör matchen, så när båda våra backar kör ihop och Nybro får friläge räddar Kotten oss med en reptilsnabb plock,den plocken ihop med M.r Edfeldts taktfasta trummande ,och ett härligt publikstöd räddas båda poängen.Hur mycket den hemvirkade maskoten betydde har jag ingen aning om men den får nog följa med resterande matcher,det är maskoten till vänster på bilden.

Avslutningsvis ett stort grattis till en härlig match och ett lycka till nu på Lörd hemma mot Växjö.

2 reaktioner på ”2011-01-29 VSGF vs Nybro Vikings En riktig rysare!

  1. Grattis killar. Kul att se våran gamla maskot igen. Trodde den var uppäten av några (Nybro)vikingar eller nått. Den maskoten ”hjälpte” oss till ett Dm guld för 18 år sedan när vi spelade i U-12 =) Lycka till resten av säsongen // Micke ”Kullen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>