Virserums SGF förlorade mot Rydaholm

Det blev förlust för Virserums SGF i söndagens bortamatch mot Rydaholms SK. Hemmalaget vann med 5-3 mot ett VSGF som kom till spel med endast elva spelare.

RYDAHOLMS SK – VIRSERUMS SGF 5-3 (1-0, 2-2, 2-1)

Målskyttar: Daniel Rosenqvist, Marcus Åström, Fredrik Stenfeldt

Virserum kom alltså till spel med endast elva spelare och det blev tungt att gå runt på två femmor hela matchen. Efter 1-0 till Rydaholm i den första perioden kunde VSGF gå fram till ledning med 2-1 i mitten av den andra perioden. VSGF tappade dock mycket av spelet och tappade också ledningen innan perioden var över, då Rydaholm gick fram till 3-2.
– Vi spelar lite tokigt när vi leder med 2-1. Vi går helt ifrån det som vi har kommit överens om och spelar inte alls på den säkra sidan. Det kändes lite som att vi kopplade bort hjärnan och det känns synd, konstaterar VSGF:s tränare Robert Lindström.

I tredje perioden märktes det på VSGF-spelarna att man var trötta och man lyckades inte komma i kapp Rydaholm, som höll undan och vann med 5-3.
– Sett över helheten gör vi vad vi kan med elva man och jag tycker vi gör en ganska bra insats trots allt, synd bara dippen i andra perioden, säger Lindström.

Bäst i VSGF var Fredrik Stenfeldt, i övrigt gjorde hela lagen en godkänd insats.
– Fredrik var bra i dag och har gjort det väldigt bra i flera matcher nu, avslutar Robert Lindström.

En reaktion på ”Virserums SGF förlorade mot Rydaholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>