”Vill bidra med hjärta och glädje”

VSGF/JAIK är glada att meddela att Mattias Andersson är klar för spel i moderklubben kommande säsong.

Mattias AnderssonMattias Andersson är ett välkänt namn i VSGF/JAIK, som född och uppvuxen i Virserum och med över 200 seniormatcher i klubben. De senaste säsongerna har det blivit sporadiskt med spel och under 2013 tillhörde Mattias Läckeby GoIF, där det dock inte blev något spel.
– Jag var väldigt sugen på att spela redan förra säsongen, men tyvärr blev det aldrig någon match med Läckeby. Suget finns kvar och då känns det bra att komma tillbaka till moderklubben och kunna bidra, säger Mattias.

Mattias, som bor i Kalmar, väljer alltså att spela med VSGF/JAIK under 2014 och är en av flera spelare från Virserum och Järnforsen som har bestämt sig för att ställa upp för klubben den kommande säsongen.
– Det är ju ingen av oss med VSGF/JAIK som moderklubb som vill att klubben ska försvinna och då känner vi ju att vi måste ställa upp för klubben den här säsongen och bidra med det vi kan. Framförallt vill jag bidra med lite hjärta för klubben och glädje, vilket är det viktigaste av allt. Kan vi upp få upp glädjen och ha roligt tillsammans så vet jag att vi kommer få ihop det bra och då kommer det här bli en rolig säsong, säger Mattias.

VSGF/JAIK är glada att Mattias har valt att åter spela för VSGF/JAIK och hälsar den nyblivne familjefadern välkommen tillbaka!

Vi kan samtidigt också meddela att Olof Arvidsson, bosatt i Göteborg, har valt att skriva på för VSGF/JAIK igen. Olof är framförallt aktuell för spel när han är hemma i sommar, men vi är glada att ytterligare en VSGF/JAIK:are ställer upp för klubben.

En reaktion på ””Vill bidra med hjärta och glädje”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>