Utvecklingslaget förlorade mot Fårbo

I sista matchen före sommaruppehållet förlorade VSGF/JAIK:s utvecklingslag hemma mot Fårbo med 1-6. Framförallt var det den första halvleken som avgjorde matchen.

VSGF/JAIK U – FÅRBO FF 1-6 (0-4)

Målskytt: Adis Mulisic

Utvisningar: Daniel Rönning, Jon Arvidsson

VSGF/JAIK gjorde ingen bra första halvlek och var inte alls med i matchen. Fårbo var det bättre laget och kunde relativt enkelt gå fram till 0-4 redan i halvtid. Chanser saknades dock inte för VSGF/JAIK, som hade en bra chans före 0-1-målet, en ännu bättre före 0-2-målet och om jag inte missminner mig även en bra före 0-3-målet. Fårbo fick samtidigt lite enkla mål och det var tungt för VSGF/JAIK efter 45 minuter.

Det blev dock en klar uppryckning under den andra halvleken från hemmalaget. Spelmässigt var det jämnt men chansmässigt skapade VSGF/JAIK mer och borde gjort fler mål än reduceringen fram till 1-4, som Adis Mulisic gjorde på frispark. Det missades både frilägen och bra skottlägen och dessvärre blev det inga fler mål. Istället kom både 1-5 och 1-6 för bortalaget, samtidigt som VSGF/JAIK drabbades av två lindriga utvisningar under den andra halvleken. VSGF/JAIK förlorade med 1-6, en rättvis förlust men något stora siffror.

Därmed är första halvan av säsongen över för VSGF/JAIK, som har spelat in tio poäng på nio matcher. För matchen mot Fårbo berömdes Jon Arvidsson, som var den enda som verkligen gjorde en bra första halvlek. I andra halvlek blev även det defensiva spelet bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>