VSGF/JAIK spelar säsongspremiär

På lördag spelar VSGF/JAIK säsongspremiär när man för andra året i rad deltar i inomhuscupen Intersport Cup i Alstermo. Man kommer till spel i cupen med ett antal nya spelare.

En ny spelare som inte har presenterats här på vsgf.nu och som är helt klar för VSGF/JAIK är Robin Olsson, yngre bror till ny målvakten Kenneth Olsson. Robin är en försvarsspelare som senast spelade i Hultsfred och han hälsas hjärtligt välkommen till VSGF/JAIK. Dessutom kommer i Alstermo en ny spelare vid namn Mikael Gunnarsson spela med VSGF/JAIK. Mikael bor i Kvillsfors och har varit med och tränat och kommer alltså spela på lördag.

Även nyförvärven Kenneth Olsson och Eki Maloku gör sin comeback/debut i VSGF/JAIK.

Intersport Cup är en inomhuscup i Alstermo, som VSGF/JAIK också spelade förra säsongen. Då vann man de fyra första matcherna i gruppspelet, men förlorade i den sista och åkte ut på ett snöpligt sätt. Återstår att se om det blir avancemang från gruppspelet den här gången.
– Det ska bli kul att spela och framförallt är det ju ett bra avbrott i den vanliga träningen, säger tränaren Michael Johansson.

VSGF/JAIK har dock haft bra träningar sedan man drog i gång i början av januari och Michael är nöjd med lagets träningar så här långt.
– Vi har kört på tufft och haft mycket bra träningar. Det är bra uppslutning med, betydligt bättre bara jämfört med förra året.

Även nästa helg spelar VSGF/JAIK cup, då på stor plan i Tipshallen i Växjö. Men först är det alltså inomhusfotboll i Alstermo som gäller. VSGF/JAIK:s spelschema på lördag ser ut som följer:
09:00 Fagerhults AIK – VSGF/JAIK
11:00 VSGF/JAIK – Alstermo IF 2
12:00 Furuby IF – VSGF/JAIK
14:00 VSGF/JAIK – Högsby IK
15:00 Orrefors IF – VSGF/JAIK

Truppen:
Kenneth Olsson, Marcus Andersson, Anes Mulisic, Ekuran Maloku, Olof Arvidsson, Robin Paulsson, Robin Olsson, David Paulsson, Daniel Rönning samt Mikael Gunnarsson.

En reaktion på ”VSGF/JAIK spelar säsongspremiär

  1. Grabbarna gjorde bra ifrån sig i helgen när de nådde en semifinalplats, grattis och lycka till i tipshallen till helgen. Mvh Rickard.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>