Rutinerad ledarstab i VSGF/JAIK

VSGF/JAIK inleder i kväll träningen inför säsongen 2014 i Sparbankshallen i Virserum. Samtidigt är den nya ledarkonstellationen nu helt klar.

Sedan tidigare är det klart att Percy Tiderman blir ansvarig huvudtränare i VSGF/JAIK kommande säsong. Percy kommer dock att få hjälp av en grupp rutinerade VSGF/JAIK-namn. Den tidigare ungdomstränaren Thomas Ahlqvist blir assisterande tränare tillsammans med sportcheferna Kjell Svensson och Niclas Torstensson, som båda kommer hjälpa till med träningar när Percy inte har möjlighet på grund av arbete. Målvaktstränare blir tidigare tränaren Joakim Svenson. Detta presenterades på ett välbesökt upptaktsmöte i mellandagarna.

Inomhusträningarna börjar nu på allvar i kväll den 2 januari i Sparbankshallen och fortsätter sedan till att börja med med en gång i veckan på torsdagar grund av vintersporter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>