Percy Tiderman tränar VSGF/JAIK

Nu är det klart att Percy Tiderman, som har gjort flest matcher genom tiderna för VSGF/JAIK, blir huvudtränare nästa säsong.

Percy TidermanPercy Tiderman var förra säsongen assisterande tränare i VSGF/JAIK men axlar 2014 huvudansvaret för VSGF/JAIK. Percy har tidigare även varit spelande tränare i VSGF/JAIK, en spelarkarriär han lade ner 2008 efter hela 926 matcher, flesta av alla genom tiderna i VSGF och VSGF/JAIK.
– Jag kommer vara en del av ett ledarteam, men där jag är huvudansvarig. Eftersom jag jobbar skift så behöver vi vara ett par stycken och det är inte riktigt klart, men det kommer att lösa sig och bli bra. Men det känns bra att ta huvudansvaret och jag ser fram emot säsongen, säger Percy Tiderman.

VSGF/JAIK spelar som bekant i division 5 nästa säsong, där det bland annat väntar derby mot tre andra lag från Hultsfreds Kommun.
– Det är en spännande serie med många lokala lag, ska bli kul att möta Hebe och Lojal igen, det var längesen. Sen vet jag inte alls hur det ser ut för de andra lagen. Vi själva hoppas få ihop det så bra som möjligt och det är väldigt positivt att vi har fått tillbaka Tom Frödeberg och Anton Ivarsson. Sen jobbar vi vidare med att få ihop ett så bra lag som möjligt, säger Percy.

Den 28 december klockan 12:00 hålls ett upptaktsmöte som börjar med träning i Sparbankshallen i Virserum och sedan blir det möte därefter. Träningen börjar sedan på allvar i januari 2014.

2 reaktioner på ”Percy Tiderman tränar VSGF/JAIK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>