Damlaget förlorade mot HIS/MAIS

VSGF/JAIK dam förlorade hemmamatchen mot HIS/MAIS med 0-3 (0-1), en rättvis seger för HIS/MAIS. För VSGF/JAIK var det dock ett fall framåt från senast.

VSGF/JAIK DAM – HIS/MAIS B 0-3 (0-1)

VSGF/JAIK Damlag ställde upp med 14 spelare i hemmamatchen mot HIS/MAIS B, alltså blev det spela på 11-manna igen. Matchen spelades på Virumsvallen i ett mycket regntungt Virserum. Det blev förlust för VSGF/JAIK och det var väl aldrig något att säga om. HIS/MAIS var det bättre laget och rullade boll på ett betydligt bättre vis än VSGF/JAIK. Den stora skillnaden mellan lagen var anfallspel. VSGF/JAIK skapade knappt någonting framåt, medan HIS/MAIS skapade chanser efter chanser. Bland annat hade gästerna drygt 15 hörnor, men man satte inte ett enda mål på just hörna.

HIS/MAIS ledde med 0-1 i halvtid och ökade efter paus på till 0-2 och slutligen slutresultatet 0-3. För VSGF/JAIK var det säsongens tionde förlust.

Ett fall framåt ändå för VSGF/JAIK, efter 0-11-förlusten mot Österkorsberga senast. Backlinjen var det som fungerade bäst i VSGF/JAIK, med Kajsa Rydén i spetsen. Även Anna Riberth var bra i VSGF/JAIK sam målvakten Sofia Magnusson som spred en trygghet i laget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>