Trevlig midsommar önskar VSGF

entrevsgf

Virserums Sport och Gymnastikförening tillönskar alla ett riktigt glatt och trevligt midsommarfirande och hoppas att vi ses på sommarens VSGF-godbitar.

För den som befinner sig i Virserum runt klockan 14.00 på midsommaraftonen rekomenderar vsgf.nu ett besök på ”Dackevallen” – hemma hos VSGF-legendaren ”Dacke” – där den traditionsfyllda Midsommarfotbollen går av stapeln. Två lag fyllda med mer eller mindre VSGF-hjältar gör upp i en av årets mest prestigefyllda fotbollsmatcher. Så här skriver arrangören Dacke själv inför matchen:

”Vad är Confederations Cup, U-21 EM när årets match spelas på ”Dackevallen” midsommarafton 14:00. Vi kommer att gå tillbaka till gamla arenan efter ett kort gästspel på Maden 2008 mycket på grund av Marcus som tyckte att det blev för stora ytor med en lårbristning som följd i en löpduell med ångvälten från Osby.” – Dacke

Efter midsommar väntar flera dagar med sköna VSGF-godbitar. Eller vad sägs som en hemmamatch för P15, två hemmamatcher för Utvecklingslaget och två hemmamatcher för A-laget under junis sista dagar samt den första dagen i juli? Utöver det pågår Landslagets Fotbollsskola under veckan efter midsommar (22-25 juni) där Virumsvallen fylls av unga och fotbollssugna lirare. Dessutom spelar både P9 och P10 Akzo Nobel Cup i Gamleby den 27 juni och kommer att försvara VSGF/JAIK:s färger på allra bästa vis.

Virserums Sport och Gymnastikförening tackar alla ni som stödjer och arbetar för föreningen, ni som besöker våra matcher och vår hemsida samt önskar er alla en mycket trevlig midsommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>